Bjørn Sønstabø
Co-owner
Dry Ice Technology ApS

Dry Ice Technology søger industri og private kunder, som har brug for innovative løsninger indenfor specialrengøring. Det kan være skimmelsvamp, rust, el-skabe, bundmaling på både, facerens på træ, beton og mursten og meget mere. Vi renser med tøris, granit, lava, soda, kalk, glas og vand rens Ultrahøjtryk fra 500 bar til 3000 bar. Ingen opgaver er for små eller for store, vi har over 30 års erfaring med specielle opgaver og vi levere altid kvalitet og sætter kunden i fokus. Privatkunder kan selv udføre renseopgaver i ”gør-det-selv værkstedet” og dermed spare timelønnen.

Claus Hingebjerg
Indehaver
Hingebjerg.dk

Hingebjergdk er et enmands design- og webbureau. Vi hjælper dig med alt fra websites til motion graphics, emballage, tryksager, annoncer og andet godt til brug i markedsføringen af dit produkt eller din virksomhed.

Dennis Boutrup
Medindehaver
Kjeldsen it
Finn Tarpgaard
Ledelse - Coachingsamtaler - Undervisning
Tarpgaard Consulting

Min erfaring er, at ingen ledere kan nå det hele. Som erfaren leder og coach med speciale i lederudvikling kan jeg tilbyde min hjælp til MUS, ideudvikling, vanskelige samtaler, samarbejde m.m. Sideløbende med min coach- og konsulentvirksomhed videreuddanner jeg mig med en to-årig International Master of Business Coaching i København.

Flemming Schiøler
Advokat
Leoni Advokater Holstebro
Henrik Skyum Christensen
Indehaver
Harmoni Vinduer & Døre ApS

Stabil og sikker leverandør af vinduer, yderdøre, indvendige døre og dørgreb til private og erhverv. Vi leverer kun godkendte produkter af høj kvalitet og tilbyder tryghed og sikkerhed i hele købsprocessen, også efter leverancen. Ved Harmoni Vinduer & Døre får du ekspertviden og konkurrencedygtige priser, og frem for alt en leverandør, som du kan regne med. Vi søger gode solide samarbejdspartnere, såvel kunder samt leverandører.

Jacob Falkesgaard
Salgschef
Svane Køkkenet Erhverv
Jan Noe Nørby Dahl
Smed
Noe Dahl

Der findes kun løsninger! Det er sloganet for Noe Dahl, der står for solidt smedearbejde til tiden. Søger privatkunder og virksomheder, der har brug for en smed, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Jesper Fredholm
Partner og Direktør
WeMarket Holstebro

Jeg søger virksomheder, der er klar til at rykke deres online marketing til det næste niveau, eller som ønsker mere fokus på online aktiviteter.

Hos WeMarket får virksomheder 10 års erfaring med online markedsføring puttet direkte ned over din hjemmeside, webshop med markedsføringskanaler som SEO, Google Ads, Facebook, Instagram e-mail marketing fra et 100% dedikeret digitalt webbureau i Holstebro.

Kim Madsen
Kunderådgiver og stedfortræder
Danske Bank

Jeg søger primært privatkunder i det midt og vestjyske som ønsker en bank med 100 % fokus på kundens behov og Danmarks bedste netbank.

Lars Espersen
På vej mod nye mål
Dit firma?

Kunne du en frisk fyr som mig?

Mogens Kragh
Ejendomsmægler
BoligOne

Velkommen hos BoligOne Mogens Kragh I/S - et godt valg når du skal handle bolig! Hos os handler det om at vi sælger dit hus. Til den rigtige pris. På det rigtige tidspunkt for dig. Markedsføring hvor du ønsker det. Du får skræddersyet den løsning, du synes passer bedst til netop din bolig og dig. Kontakt Liselotte og Mogens hvis vi skal være sammen om et godt boligsalg!

Ole Holmgaard
El-installatør
Vinderup El & Teknik

Vi elsker udfordringer og brænder for vores fag. Brug os til:

  • Industriautomatik
  • Opbyning af specialmaskiner
  • Bygningsinstallationer
  • Energioptimering
  • Solcelleanlæg
Ole Jakobsen
Forsikringsrådgiver
Danske Forsikring

Jeg giver forsikringsrådgivning til virksomheder samt pensionsrådgivning til selvstændige.

Peder Kruse
Indehaver
Jysk Trykluft

Jeg søger virksomheder der bruger trykluft.

Per Hornshøj Jensen
Medejer
Alu Parts ApS

Vi søger virksomheder, der har brug for fremstilling af emner og produkter fremstillet i fortrinsvis i aluminium, men også produktion af materiale i plast og stål løser vi.
Brug os som produktionsapparat eller sparingspartner på udviklingsopgaver. Vi er klar.

Poul Mejls Jensen
Indehaver
Mejls Foto

Jeg søger kontakt til producerende virksomheder for produktfotografering. Profil billeder af virksomhed til brug på hjemmeside, annonce, Facebook m.v.

René Sejbjerg
Afdelingschef
Carl Ras

Velkommen til Carl Ras, en virksomhed med fokus på vores kunders hverdag og fremtid. Store som små kunder serviceres under mottoet: Hos Carl Ras går du ikke forgæves. Vi er professionelle, nysgerrige og samarbejdende - alt sammen gør det Carl Ras til en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Vi servicerer en række håndværkere med alt hvad de har brug for i hverdagen af værktøj og arbejdstøj.

Steffen Borg
Indehaver & Revisor, HD (R)
Borg Regnskab

Vi er passionerede regnskabsnørder med ekspertise i økonomi og rådgivning og vi brænder for at hjælpe iværksættere og små virksomheder.

Thorsten Langergaard
Indehaver
Vestbyens Auto

Jeg søger biler både private og erhverv, til service og reparation samt undervognsbehandling.