Claus Hingebjerg
Indehaver
Hingebjerg.dk

Hingebjergdk er et enmands design- og webbureau. Vi hjælper dig med alt fra websites til motion graphics, emballage, tryksager, annoncer og andet godt til brug i markedsføringen af dit produkt eller din virksomhed.

Claus M. Klausen
Advokat
Smith Knudsen Advokataktieselskab
Dennis Boutrup
Medindehaver
Kjeldsen it
Henrik Skyum Christensen
Indehaver
Harmoni Vinduer & Døre ApS

Stabil og sikker leverandør af vinduer, yderdøre, indvendige døre og dørgreb til private og erhverv. Vi leverer kun godkendte produkter af høj kvalitet og tilbyder tryghed og sikkerhed i hele købsprocessen, også efter leverancen. Ved Harmoni Vinduer & Døre får du ekspertviden og konkurrencedygtige priser, og frem for alt en leverandør, som du kan regne med. Vi søger gode solide samarbejdspartnere, såvel kunder samt leverandører.

Jesper Fredholm
Partner og Direktør
WeMarket Holstebro

Jeg søger virksomheder, der er klar til at rykke deres online marketing til det næste niveau, eller som ønsker mere fokus på online aktiviteter.

Hos WeMarket får virksomheder 10 års erfaring med online markedsføring puttet direkte ned over din hjemmeside, webshop med markedsføringskanaler som SEO, Google Ads, Facebook, Instagram e-mail marketing fra et 100% dedikeret digitalt webbureau i Holstebro.

Mogens Kragh
Ejendomsmægler
BoligOne

Velkommen hos BoligOne Mogens Kragh I/S - et godt valg når du skal handle bolig! Hos os handler det om at vi sælger dit hus. Til den rigtige pris. På det rigtige tidspunkt for dig. Markedsføring hvor du ønsker det. Du får skræddersyet den løsning, du synes passer bedst til netop din bolig og dig. Kontakt Liselotte og Mogens hvis vi skal være sammen om et godt boligsalg!

Ole Holmgaard
El-installatør
Vinderup El & Teknik

Vi elsker udfordringer og brænder for vores fag. Brug os til:

  • Industriautomatik
  • Opbyning af specialmaskiner
  • Bygningsinstallationer
  • Energioptimering
  • Solcelleanlæg
Peder Kruse
Indehaver
Jysk Trykluft

Jeg søger virksomheder der bruger trykluft.

Poul Mejls Jensen
Indehaver
Mejls Foto

Jeg søger kontakt til producerende virksomheder for produktfotografering. Profil billeder af virksomhed til brug på hjemmeside, annonce, Facebook m.v.

Thorsten Langergaard
Indehaver
Vestbyens Auto

Jeg søger biler både private og erhverv, til service og reparation samt undervognsbehandling.